måndag 30 maj 2011

Vodcast - Twitter!
Twitter är en plats där alla åldrar möts för att ta del av varandras Tweets. Jag introducerades av Twitter via Lars och Måns, sedan dess har jag använt tjänsten för att följa mina inspirationskällor. Genom tjänsten har jag fått en inblick på spelarnas personlighet, samt tagit del av erbjudanden ifrån företag och andra tävlingar som postats som ett Tweet på någons Twitter sida.

Jag vet inte hur mycket Twitter kan hjälpa mig som blivande lärare, men det är ju bara positivt att lära sig om sidor som dagens elever använder på fritiden. 

Kul är det dock och jag uppmanar er som inte har Twitter att skaffa er ett konto och följa någon/några personer som inspirerar er!

Btw, här har ni ett klipp från Justin Bieber incidenten!Ciao!2 kommentarer:

 1. Hej!
  Bra genomgång av Twitter. Din röst fungerar alldeles utmärkt även om det kändes som om det gick lite långsamt i början (tempot blev bättre mot slutet). Tyvärr blev bilden rätt suddig när man valde att titta på inspelningen i helskärmsläge.
  Innehållsmässigt är det alldeles utmärkt där du visar på hur det fungerar och låter oss få veta mer om hur olika personer/företag använder sig av Twitter.
  Bra jobbat!

  SvaraRadera
 2. Håller med Lars, men jag tycker att du låter fett deprimerad i början och hade samma problem med att det blev suddigt. men det är inte hela världen. Bra jobbat Mael (y)

  SvaraRadera